Om Idyllerne

idyllerne

Idyllerne består af mor, storesøster, mellemste bror og lillebror.
Hvorfor hedder vi Idyllerne, jo det gør vi da af den simple grund, at vi i 2012 flyttede ind i vores aller kæreste hus, som vi døbt Idyl.

Hende bag skærmen, altså mig som er mor, har i mange år drømt om en dag at kunne tage min familie med til Australien og opleve dette smukke og fantastiske land som jeg selv besøgte med rygsæk i 1997-1998 (9 måneder i alt)
Drømmene bristede dog efter skilsmisse i 2012, hvor jeg oven i skilsmissen også kæmpede med stress, depression og angst.
Men NOPE!!!
Det er muligt jeg var langt nede under gulvbrædderne, men nogle ganske skal man ganske enkelt HELT der ned, for at mærke og blive gjort opmærksom på HVOR stærk man egentlig er, SÅÅÅÅÅ….

Drømmene om Australien lever i bedste velgående og nu skal det altså være…
Der er nogle penge på kistebunden som trænger til at se dagens lys, og jeg kunne ikke forestille mig bedre måde at myre dem op, end at give mig og mine aller kæreste denne tur….
Jo, kunne da komme på masser af gode ideer til hvordan man også kunne bruge pengene:
– “Lokum i kælderen” som Victor (mellemste bror) siger, når vi hvert år gør status over ting vi kunne tænke os i det kommende år
– Måske snart ny bil, men på den anden side. Berlingo’en har fulgt os i tykt og tyndt de sidste 14 år, så jeg satser på den bliver ved med det de næste mange år
– Det kunne også have været at tage på små sommerferier eller skiferier, hvilket også er hyggeligt… men jeg vil altså gerne mer’

Jeg vil gerne denne tur, hvor vi på godt og undt skal være familie. Der vil helt sikkert blive overskredet nogle grænser både på det fysiske, men bestemt også på det mentale plan.
Der vil blive grint, hygget, grædt, svedt, tudet og vi vil helt sikker alle sammen, på et eller andet tidspunkt ønske ALLE DE ANDRE hen, hvor peberet gror. Men i sidst ende er jeg sikker på vi får en FANTASTISK TUR, en tur vi ALDRIG glemmer, en tur der kæder vores lille familie endnu mere sammen og giver os OPLEVELSEN FOR LIVET.

Jeg håber, tror og krydser finger 🙂 

spring-ud-i-det-idyllerne-pa-eventyr

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s